Bo midt i et historisk grænseområde og vær tæt på nutidige aktiviteter

Området ved Natur Residens Wassersleben ligger beskyttet i bunden af Flensborg Fjord med den gamle grænseovergang og gendarmstien som genbo.

Mange historiske seværdigheder i nær området. Kun få minutters kørsel fra storbyen Flensborg med den smukke havnefront, en charmerende gågade og et rigt udbud af spændende forretninger, restauranter og kulturoplevelser. Tæt ved fjordens fineste strand og kun et kvarters kørsel til den nærmeste af en håndfuld golfbaner.

Nyd Naturomgivelserne ude og inde

NaturResidens Wassersleben er ikke kun attraktive boliger med enestående udsigt til Flensborg Fjord. Området og beliggenheden i den næsten 18.000 kvm store naturpark lige ned til fjorden er så unik, at den næsten ikke kan beskrives. Den skal ses og mærkes.

Så vil man opleve dyre- og fuglelivet udfolde sig blandt parkens sjældne træer og høre bølgernes sagte rislen ved den private strandkant. Og føle roen, freden og trygheden brede sig i sin sjæl.

Wassersleben, skønheden direkte ved Flensborg fjord, tæt ved den dansk/tyske grænse.

Wassersleben er en del af Harrislee kommune, ca. 1 km fra Flensborg. Flensborg centrum ligger kun 4,5 km herfra. Selv efter en hyggelig tur på havnepromenaden i Flensborg eller et besøg på en af de mange cafeer eller pubber, er det hurtigt at komme retur med taxa eller bus (Linje 1, kører frem til kl. 23.30 direkte til din dør).

Hamborg er lige under 2 timer væk med tog (regionaltog), eller med bilen kun 160 km hvor det let er adgang til motorvej A7. I nærheden ligger også Nordsøen, f.eks den dejlige ø Sild som ligger kun 70 km herfra.

Mindre end 100 meter fra huset finder du en fin lang sandstrand, som indbyder til dejlige badeoplevelser. 200 meter fra huset ligger sejlklubben Segel-Sport Flensburg-Harrislee eV hvor en bådplads i øjeblikket koster fra € 16,00 pr. dag for gæster.

Cirka 300 meter herfra er der en stor blandet løvskov, som indbyder til lange gåture.

Bådhuset i den 18.000 kvm store private park har plads til din kano eller kajak, så du kan udforske Flensborg Fjord direkte fra ejendommen.

I umiddelbar nærhed findes tyske og danske børnehaver og skoler.