Finansiering

Professionel finansieringsrådgiver

Examina Finanzkontor GmbH tilbyder formidling af låneoptagelser i forbindelse med køb af bolig i NaturResidens Wassersleben.

Skal man låne penge, ender det mest ved sin egen bank. Kun ganske få har nok tid til at sammenligne tilbud og forhandle med flere udbydere. Det overtager Examina gerne for dig og de kender projektet, lige som projektet er forhåndsgodkendt hos deres samarbejdspartner inden for finansiering. Der er dog specifikke krav for en dansk låntager der optager lån i tyske banker. Et af kravene er at låntager skal flytte adresse til Tyskland og bosætte sig her.

Examina tilbyder formidling af låneaftaler med lave månedlige ydelser og lang løbetid som er sammenlignelige med de danske realkreditinstitutioner.

Examina kan tilbyde dig en individuelt optimeret finansieringspakke til fordelagtige vilkår fra forskellige låneudbydere med kun en kontaktperson.

En del af Examinas service ydelse er at udarbejde et finansierings koncept, de for undersøger din kredit muligheder, sørger for afstemning med de forskellige kreditpartnere og for formidling af finansieringen og den videre rådgivning, fx i udbetalings- eller byggefasen.

Et samarbejde med Examina giver dig adgang til mange fordele:

  • Du har kun én kompetent kontaktperson for alle områder indenfor forsikring, finansiering og kapital investitioner.
  • Du opnår enorme omkostnings besparelser.
  • Du modtager individuel rådgivning og beregninger på fordelagtige betingelser.
  • Du har adgang til nærmest alle forsikringer og banker ved neutral rådgivning og uafhængigt produkt sammensætning og – udvalg.